MEDLEMMAR

VÅRA MEDLEMMAR I ALFABETISK ORDNING

Jag driver en advokatfirma i Höllviken med tonvikt på fastighetsrätt, affärsrätt och familjerätt. Inom dessa områden kan jag bistå med rådgivning, upprättande av handlingar och också vara ditt ombud i tvister i domstol eller andra myndigheter. Ofta kan det dock vara klokt att förebygga tvister genom att vända sig till en advokat från början.

Advokat Anna Björck Nilsson i Höllviken

Aktiv Fysio Höllviken AB, legitimerade fysioterapeuter med specialisering inom manuell terapi (OMT- manipulationstekniker) idrottsmedicin, ortopedisk rehabilitering, akupunktur, stötvågsbehandling, neuromuskulär elektrisk stimulering, behandling av långvarig smärta och stress samt kvinnohälsa (graviditet, post partum samt inkontinens). Vi har också utbildning och lång erfarenhet av att behandla skallassymmetri hos barn och andra dysfunktioner som kan inträffa under uppväxten. Vår inställning till behandlingarna är att stärka det som är friskt för att läka din skada eller dysfunktion och att få kroppen att självläka snabbare.

Matilda Hellman, leg. fysioterapeut

Advokat Anna Björck Nilsson i Höllviken
Annika Palmgren Skolutveckling

Specialkompetens inom projektledning, organisationsutveckling, handledning för professionsutveckling och implementeringsarbete av förskolans läroplan. 

Annika Palmgren Skolutveckling
Arlövs reklam - profilreklam för företag

I över 40 år har Arlövs Reklam hjälpt företag och organisationer att synas och profilera sig.

Bell Brodyr - brodyr för företag, privatkunder och föreningar.

Vi är ett ledande brodyrföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Vi broderar allt från enkla texter till avancerade logotyper och fotografier, till privatkunder, föreningar och företag. 
 Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. 

Catarina Knoch skräddare i Höllviken Skåne

Dam & herr skräddaremästare från Höllviken till Paris och nu tillbaka i Höllviken.


Jag heter Catarina och efter att ha jobbar i närmre 25 år som skräddare och skräddarmästare på flera stora modehus i Paris (Lanvin, Smalto, Hermès, Cerruti) öppnade jag 2018 min ateljé i Paris där jag syr upp favoritplagg till mina kunder.
Jag riktar mig till er som har en förkärlek för skräddarhantverket, känsla för hög kvalitet, perfekt passform, vackra kläder som klarar flera säsonger och därmed är mycket klimatsmarta. Jag är specialiserad på kavajer, kostymer, kappor, rockar och smoking 

men kan även tillverka byxor, kjolar, klänningar eller återskapa ert favoritplagg i en annan färg, tyg eller storlek. Jag arbetar med flera tygleverantörer och kan erbjuda dig Europas bästa tyger.

Catarina Knoch skräddare Höllviken
Drive Electric laddlösningar och rådgivning

Rådgivning inom laddlösningar & e-mobility.

Drive Electric är en konsultbyrå med expertis inom e-mobility. Fokus för verksamheten är affärsutveckling samt rådgivning inom laddlösningar.  

Dahl Ergonomikonsult för ett friskare arbetsliv

Hjälpen till ett friskare arbetsliv.

1982 övergick jag till ergonomi och började inom företagshälsovård i Skåne företrädesvis i Malmö, Lund, Trelleborg och Helsingborg. Åren har gett mig stor erfarenhet av vitt skilda verksamheter från kommunal- och landstingssfären till privata industri- och tjänstemannaföretag. 

Effectus

Vill du uppgradera ditt företag, driva fram den där idén du gått och ruvat på? Vi hittar vägen, resurserna och de smarta arbetssätten. Vi kan idéutveckling, projektledning och entreprenörskap.

Lisbeth Böhm - Effectus
Elisabets sjukgymnastik Skanör

Snabb  smärtlindring, effektiva och komplexa behandlingar med olika metoder enligt helhets perspektiv: Manuell terapi,  Ultraljud,  TENS, Tape, Triggerpunkt behandling, Cranio-mandibuler terapi, Scolios behandling, Mc Kenzie metod, Massage, Bålstabilisering, Artosbehandling, Funktionell-träning. Rehabilitering efter skada eller operation. Ergonomi-rådgivning.  Hembesök vid behov.                          

Behandling via Sjukvårdsförsäkringar.

Aktivitetscheck inlöses. Friskvårdmassage.   

Nyhet: Laser-behandling vid akut skada/smärta och vid kronisk smärta.

Inga väntetider, allt är anpassad efter dina behov!

Elisabet Boros sjugymnastik Skanör
Epafi reklam, logos, visitkort, rollups och hemsidor.

Ny grafisk profil, logotyp och visitkort?

Hjälp med annons, folder, affisch, rollup, hemsida?

Behov av en extra resurs på marknadsavdelningen?

Epafi hjälper dig att synas och som nyföretagare att få en professionell start.

Bianca Davidsson - Epafi
Esselem redovisningabyrå i Vellinge

Esselem Redovisningsbyrå AB finns på Terminalgatan 20 i Vellinge. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, bokslut, årsredovisning, skatt, löner mm. Vi vänder oss främst till små och medelstora, ofta ägarledda fåmansbolag.

Essential Consulting IT inköp

Essential Consulting är ett konsultbolag som är specialiserat på IT-inköp. Vi är speciellt starka inom komplexa mjukvaruupphandlingar, förändrings- och digitaliseringsprojekt kopplade till inköp från strategi till implementation.  

Vi strävar efter att vara den självklara partnern när kunden behöver spetskompetens för enskilda projekt eller för längre uppdrag.

Ulrika Lovén Essential Consulting
Fix-at hemservicetjänster

Vi erbjuder hemservicetjänster, mao kan du överlåta alla sysslor i och nära hemmet till oss! Vi ordnar det uppenbara och allt som är tänkbart. Varför göra det själv när du kan få allt Fix-at av oss? 


Therese Lindlsey fix-at
Flow Academy Jenny Åsenlund

Flow Academy i Höllviken drivs av Professionell coach Jenny Åsenlund. Studion är en mysig oas för dig att få lugn och ro, hämta hem din kraft och öka ditt inre välbefinnande. Boka tid för coachande samtal, yoga, meditation, healing, retreats, stresshantering, kurser och föreläsningar i personlig och andlig utveckling. Tillgänglig online (telefon/Zoom), i Höllviken, i Malmö, i naturen samt verksamhetskonsult på företag.

Jenny Åsenlund Flow Academy
Flow in mind

Min mission är att coacha, lyfta och stärka individer och organisationer. Tänk dig att du har en utomstående resurs och bollplank som kan hjälpa dig i din och därmed organisationens utveckling. Det kan handla om att hantera arbetsmiljöfrågor som stress, hållbarhet, konflikter, hälsa. Eller att hitta din och dina medarbetares potential. Alla ledare, oavsett om du leder ett team eller ett företag, behöver då och då stanna upp och reflektera över och träna på sitt ledarskap. Jag ingår även i en paraplyorganisation med intressanta utbildningar, ledarutvecklingsprogram och poddar.

Flow in mind
Free Spirit Playsground Vellinge

Free Spirit Playground - mötesplats för kropp o själ.

På  Free Spirit playground verkar flera terapeuter som har expertis inom olika helande och avstressande behandlingsformer. 

Gamlegårds Fastighetsförvaltning AB


Anna PerssonHMV Hanssons mark och växtservice

Hos mig får du hjälp av utbildade trädgårdsmästare som hjälper dig med design, växtval, anläggning, beskärning och rådgivning, så att din trädgård blir en plats att njuta av. Vi samarbetar med duktiga trädgårdsanläggare och arborister.

Hanssons mark och växtservice Höllviken
Hälsopraktiken hälsoanalyser

Hälsopraktiken utför Teknologibaserade hälsoanalyser där du får reda på hur t.ex ditt immunförsvar fungerar, mage/tarm, hormoner, hjärta, kärl, stressbelastning med mera. Vi mäter dina vitaminer, mineraler, fettsyror och funktion i organen på plats. Här kan du även göra hårmineralanalyser, matintoleranstest, tungmetallsbelastning, avföringstester och DNA-tester.

Annika Assarsson Hälsopraktiken
Hälsa på

Bowenterapi, 

Regndroppsmassage 

Hot Stone massage 

Reiki/Healing 

Husrensning 


Hälsa och Idrott - vibrationsträning, massage, healing

Hälsa & Idrott erbjuder vibrationsträning, massage, healing och kost & livsstilsrådgivning. 

Carina Madsen
iiSA of Malmö

Vi på iiSA brinner för mode och design. Vi säljer endast varumärken som motsvarar dina och våra egna höga krav på kvalitet, mode och design.

Du hittar oss i hjärtat av Malmö. 

Inspirationskompaniet - kunskap och strategier för högkänsliga

Kunskap och strategier för högkänsliga.

Med mina föreläsningar och kurser ger jag högkänsliga personer kunskap som behövs för att utveckla sina styrkor och inspirera dem till att hitta strategier för att hantera utmaningar. Jag ger också stöd till föräldrar som vill ge sitt högkänsliga barn en trygg uppväxt, så att det kan blomstra. 

Interius - stresshantering och återhämtning

Interius syfte är att verka för att hjälpa människor som drabbats av ohälsa pga. stress, att komma tillbaka på ett bra och hållbart sätt och få ny livsglädje, ork och energi för uppnå livskvalite igen. Jag erbjuder dig stöd, verktyg för hjälp till självhjälp och konstruktiv vägledning i ditt arbete med att hantera din stress och vid återhämtning från stressrelaterad ohälsa.

Petra Ekman - Interius
Longcoast Living webbutik med inredning

Hos Longcoast Living hittar du tidlös inredning för ett personligt hem sedan december 2012.

Webbutiken erbjuder belysning, kuddar, inredningsdetaljer och bordstextilier. 

Mia de Neergard coach

Uppskattad föreläsare, utbildare, coach i att leda till personlig framgång, emotionell intelligens & positiv utveckling. Förverkliga dig själv, ditt företag och dina drömmar. Gå våra E-kurser online.

Hanna Mia de Neergard
Lundströms redovisningstjänst Höllviken

Hos Lundströms Redovisningstjänst AB får du hjälp med bokföring, bokslut,årsredovisning, deklarationer, löner mm. för ditt företag. Vi är en mindre byrå med ett stort hjärta. Med ett lokalt kontor på Toppen Gallerian i Höllviken har du oss nära tillhands.

Christina Lundström - Lundströms Redovisningstjänst
More than finance

Konsultverksamhet inom ekonomi, HR och rådgivning, d.v.s rapportering, löpande bokföring, management, analyser, deklarationer, årsredovisning etc, som grundades 2020 av Cajsa Wramdemark. Bolagets röda tråd ligger i effektivisering, digitalisering och att arbeta verksamhetsnära. Vi har lång erfarenhet inom flertalet branscher, både internationella bolag och mindre privata företag, samt erfarenhet av att börsnotera bolag, inklusive all IR-kommunikation så som att skriva och publicera pressmeddelande, rapportering mot börsen och nyemissioner. Vi tar oss an både korta och långa uppdrag - oavsett om det är ett par timmar i veckan, några dagar i månaden eller heltid.

Cajsa Wramdemark
Mäklarhuset Vellinge

Mäklarhuset har funnits i Vellinge kommun i många år, sedan 2019 är det Hanna Sars som äger och driver verksamheten. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Personkemi, förtroende och engagemang är viktiga pusselbitar för en riktigt bra affär. 

Hanna Sars Mäklarhuset Vellinge
Negléns massage i Skanör

Klassisk svensk massage i personlig, mysig miljö nära dig.

Du hittar mig i Skanör. Kanske går just du omkring med ömma, spända axlar och känner dig stressad

och behöver någon som masserar bort det onda.

Eller kanske känner du behov av att bara koppla av en stund. Vad du än har för anledning så är du välkommen.

Carina Negléns massage i Skanör Falsterbo
Nordic Bellows AB - industrikomponenter

Nordic Bellows designar, tillverkar och levererar industrikomponenter.

Kompensatorer i stål, väv, gummi, fläktar, rörupphängningar och spjäll.

Kristina Lindefors - Nordic Bellows
Ordningskonsulten Linda Gemal

Ordningscoach, föreläsare, inredare & stylist som effektivt använder båda hjärnhalvorna– kreativ och organiserad.

Jag, Linda Gemal, driver företaget Ordningskonsulten, där jag hjälper människor, både företag och privatpersoner, med att skapa ordning, struktur och vackra, bekväma omgivningar.

Det handlar om allt från att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska områden hemma och på arbetsplatsen; till digital ordning och tidsplanering, samt inspirerande föreläsningar och matnyttiga kurser i ämnet. Jag arbetar även med styling och inredning, vilket ofta går hand i hand.

Linda Gemal Ordningskonsulten
Portsuppliers group - hamnutrustning

Portsuppliers Group AB levererar kundanpassade fender- och angöringsutrustning.

Är du i behov av säkerhetsutrustning till hamn eller kaj vare sig det gäller fendersystem, pollare, stegar eller laserangöringssystem tar vi fram rätt sort till er.

Ro i hamn ditt projekt med oss!

Martina Ludvigsson - Port Suppliers Group
Söderberg Coaching

Söderberg Coaching AB - Föräldraskap - Ledarskap - Medveten närvaro

Som coach och utbildare hjälper jag föräldrar att hitta sin inneboende trygghet och familjer att kommunicera och förstå varandra bättre. Jag bistår ledare, företag och organisationer att hitta sitt ledarskap – det närvarande och autentiska. Ett ledarskap som får individer och organisationer att växa och må bra. Jag föreläser, coachar och utbildar både privatpersoner, företag och organisationer.
Malin Söderberg - EMCC Certifierad coach

Malin Söderberg - Söderberg Coaching

T Lindlsey AB

Utveckling och förvaltning av kommersiella fastigheter för handel och kontor.  Försäljning och promotion.


Therese Lindlsey T Lindlsey AB
Tools to Swedish - lektioner i svenska för privatpersoner och företag

Jag jobbar som språkkonsult vilket innebär att jag skräddarsyr lektioner i svenska till utrikesfödda personer som bor och verkar i Sverige. Jag vänder mig både till företagskunder och privatpersoner. Undervisningen sker antingen enskilt eller i mindre grupper. Alla lär sig olika och av olika anledningar, och min vision är att ingen ska känna sig exkluderad på grund av bristande språkkunskaper.

Ann Maria Bergqvist - Tools to Swedish
Vindhaga Akupunktur och hälsa Höllviken, Vellinge

Vindhaga akupunktur och hälsa erbjuder bl a akupunktur som en säker behandlingsform vid migrän, klimakteriebesvär, stroke, stress, depression, allergi, astma, spädbarnskolik, IBS, infertilitet, PMS, rök-och drogavvänjning och diverse smärtproblem i muskler och leder eller bara för att behålla din hälsa. Individuellt anpassad behandling i rofylld avslappnad miljö.

Pernilla Qvarfordh - Vindhaga Akupunktur
Vin & Smak - vinprovning Höllviken, Vellinge, Skanör, Falsterbo

Vin & Smak erbjuder kundanpassade vinprovningar för allt från 2 personer till stora sällskap. Vi tar med glas, vin och tillbehör och ni står för lokalen. Vi erbjuder allt från gundprovning till kändisprovning eller varför inte en vinprovning istället för den klassiska välkomstdrinken?


Carina Johansson - Vin & Smak

GRID - en del av näringslivet i Vellinge kommun!