Grid - nätverk för företagande kvinnor i Vellinge kommun
MEDLEMMAR

Medlemmar i alfabetisk ordning

Jag driver en advokatfirma i Höllviken med tonvikt på fastighetsrätt, affärsrätt och familjerätt. Inom dessa områden kan jag bistå med rådgivning, upprättande av handlingar och också vara ditt ombud i tvister i domstol eller andra myndigheter. Ofta kan det dock vara klokt att förebygga tvister genom att vända sig till en advokat från början.

Advokat Anna Björck Nilsson i Höllviken
Annika Palmgren Skolutveckling

Specialkompetens inom projektledning, organisationsutveckling, handledning för professionsutveckling och implementeringsarbete av förskolans läroplan. 

Annika Palmgren Skolutveckling
Bell Brodyr - brodyr för företag, privatkunder och föreningar.

Vi är ett ledande brodyrföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Vi broderar allt från enkla texter till avancerade logotyper och fotografier, till privatkunder, föreningar och företag. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. 

Jag är specialiserad på att utveckla människors potential och att hjälpa vidare människor i deras karriärresa. Jag arbetar med chefs-/ledarstöd, coaching/rådgivning och grupputbildningar inom områden som professionell coaching och coachande ledarskap/förhållningssätt. De som arbetar med mig brukar säga att jag skapar en trygg miljö där jag med professionalism och värme utmanar mina klienter så att de vågar ta nya kliv.

Advokat Anna Björck Nilsson i Höllviken
Bell Brodyr - brodyr för företag, privatkunder och föreningar.

Vi skräddarsyr minnesvärda företagsresor- varje resa lika unik som ditt team! 

Vi skapar resor där arbete och nöje smälter samman på platser över hela världen, samtidigt som du förvandlar företagskulturen, får lojala medarbetare och stärker banden kollegorna emellan. Genom eftertänksam planering efter dina behov löser vi allt från inspirerande destinationer till att samordna aktiviteter, restauranger, program, Goodiebags, transfer och vi finns även tillgängliga på plats under resan.

Allt för att du ska koppla av och fokusera på ditt eget arbete. Så varför nöja sig med det vanliga när du kan få det extraordinära? 


Advokat Anna Björck Nilsson i Höllviken
Effectus

Vill du uppgradera ditt företag, driva fram den där idén du gått och ruvat på? Vi hittar vägen, resurserna och de smarta arbetssätten. Vi kan idéutveckling, projektledning och entreprenörskap.

Lisbeth Böhm - Effectus
Elisabets sjukgymnastik Skanör

Snabb  smärtlindring, effektiva och komplexa behandlingar med olika metoder enligt helhets perspektiv: Manuell terapi,  Ultraljud,  TENS, Tape, Triggerpunkt behandling, Cranio-mandibuler terapi, Scolios behandling, Mc Kenzie metod, Massage, Bålstabilisering, Artosbehandling, Funktionell-träning. Rehabilitering efter skada eller operation. Ergonomi-rådgivning.  Hembesök vid behov. Behandling via Sjukvårdsförsäkringar. Aktivitetscheck inlöses. Friskvårdmassage.   

Nyhet: Laser-behandling vid akut skada/smärta och vid kronisk smärta. Inga väntetider, allt är anpassad efter dina behov!

Elisabet Boros sjugymnastik Skanör
Epafi reklam, logos, visitkort, rollups och hemsidor.

Ny grafisk profil, logotyp och visitkort?

Hjälp med annons, folder, affisch, rollup, hemsida?

Behov av en extra resurs på marknadsavdelningen?

Epafi hjälper dig att synas och som nyföretagare att få en professionell start.

Bianca Davidsson - Epafi
Esselem redovisningabyrå i Vellinge

Esselem Redovisningsbyrå AB finns på Terminalgatan 20 i Vellinge. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, bokslut, årsredovisning, skatt, löner mm. Vi vänder oss främst till små och medelstora, ofta ägarledda fåmansbolag.

Esselem redovisningabyrå i Vellinge

Essential Consulting är ett konsultbolag som är specialiserat på IT-inköp. Vi är speciellt starka inom komplexa mjukvaruupphandlingar, förändrings- och digitaliseringsprojekt kopplade till inköp från strategi till implementation.  

Vi strävar efter att vara den självklara partnern när kunden behöver spetskompetens för enskilda projekt eller för längre uppdrag.

Ulrika Lovén Essential Consulting
Flow Academy Jenny Åsenlund

Flow Academy i Höllviken drivs av Professionell coach Jenny Åsenlund. Studion är en mysig oas för dig att få lugn och ro, hämta hem din kraft och öka ditt inre välbefinnande. Boka tid för coachande samtal, yoga, meditation, healing, retreats, stresshantering, kurser och föreläsningar i personlig och andlig utveckling. Tillgänglig online (telefon/Zoom), i Höllviken, i Malmö, i naturen samt verksamhetskonsult på företag.

Jenny Åsenlund Flow Academy
Flow in mind

Min mission är att coacha, lyfta och stärka individer och organisationer. Tänk dig att du har en utomstående resurs och bollplank som kan hjälpa dig i din och därmed organisationens utveckling. Det kan handla om att hantera arbetsmiljöfrågor som stress, hållbarhet, konflikter, hälsa. Eller att hitta din och dina medarbetares potential. Alla ledare, oavsett om du leder ett team eller ett företag, behöver då och då stanna upp och reflektera över och träna på sitt ledarskap. Jag ingår även i en paraplyorganisation med intressanta utbildningar, ledarutvecklingsprogram och poddar.

Flow in mind

Gamlegårds Fastighetsförvaltning AB


Anna Persson

HMV Hanssons mark och växtservice

Hos mig får du hjälp av utbildade trädgårdsmästare som hjälper dig med design, växtval, anläggning, beskärning och rådgivning, så att din trädgård blir en plats att njuta av. Vi samarbetar med duktiga trädgårdsanläggare och arborister.

Hanssons mark och växtservice Höllviken
Hälsa på

Bowenterapi

Regndroppsmassage 

Hot Stone massage 

Reiki/Healing 

Husrensning 

Hälsa och Idrott - vibrationsträning, massage, healing

Hälsa & Idrott erbjuder vibrationsträning, massage, healing och kost & livsstilsrådgivning. 

Carina Madsen
Interius - stresshantering och återhämtning

Interius syfte är att verka för att hjälpa människor som drabbats av ohälsa pga. stress, att komma tillbaka på ett bra och hållbart sätt och få ny livsglädje, ork och energi för uppnå livskvalite igen. Jag erbjuder dig stöd, verktyg för hjälp till självhjälp och konstruktiv vägledning i ditt arbete med att hantera din stress och vid återhämtning från stressrelaterad ohälsa.

Petra Ekman - Interius
Longcoast Living webbutik med inredning

Hos Longcoast Living hittar du tidlös inredning för ett personligt hem sedan december 2012.

Webbutiken erbjuder belysning, kuddar, inredningsdetaljer och bordstextilier. 

Lundströms redovisningstjänst Höllviken

Hos Lundströms Redovisningstjänst AB får du hjälp med bokföring, bokslut,årsredovisning, deklarationer, löner mm. för ditt företag. Vi är en mindre byrå med ett stort hjärta. Med ett lokalt kontor på Toppen Gallerian i Höllviken har du oss nära tillhands.

Christina Lundström - Lundströms Redovisningstjänst
Mia de Neergard coach

Uppskattad föreläsare, utbildare, coach i att leda till personlig framgång, emotionell intelligens & positiv utveckling. Förverkliga dig själv, ditt företag och dina drömmar. Gå våra E-kurser online.

Hanna Mia de Neergard
More than finance

Konsultverksamhet inom ekonomi, HR och rådgivning, d.v.s rapportering, löpande bokföring, management, analyser, deklarationer, årsredovisning etc, som grundades 2020 av Cajsa Wramdemark. Bolagets röda tråd ligger i effektivisering, digitalisering och att arbeta verksamhetsnära. Vi har lång erfarenhet inom flertalet branscher, både internationella bolag och mindre privata företag, samt erfarenhet av att börsnotera bolag, inklusive all IR-kommunikation så som att skriva och publicera pressmeddelande, rapportering mot börsen och nyemissioner. Vi tar oss an både korta och långa uppdrag - oavsett om det är ett par timmar i veckan, några dagar i månaden eller heltid.

Cajsa Wramdemark
Mäklarhuset Vellinge

Mäklarhuset har funnits i Vellinge kommun i många år, sedan 2019 är det Hanna Sars som äger och driver verksamheten. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Personkemi, förtroende och engagemang är viktiga pusselbitar för en riktigt bra affär. 

Hanna Sars Mäklarhuset Vellinge
Negléns massage i Skanör

Klassisk svensk massage och Lymfmassage i personlig, mysig miljö nära dig. Du hittar mig i Skanör. Kanske går just du omkring med ömma, spända axlar och känner dig stressad och behöver någon som masserar bort det onda.

Eller kanske känner du behov av att bara koppla av en stund. Vad du än har för anledning så är du välkommen.
/ Carina Neglén

Carina Negléns massage i Skanör Falsterbo
Nordic Bellows AB - industrikomponenter

Nordic Bellows designar, tillverkar och levererar industrikomponenter.
Kompensatorer i stål, väv, gummi, fläktar, rörupphängningar och spjäll.

Kristina Lindefors - Nordic Bellows
Ordningskonsulten Linda Gemal

Ordningscoach, föreläsare, inredare & stylist som effektivt använder båda hjärnhalvorna– kreativ och organiserad.

Jag, Linda Gemal, driver företaget Ordningskonsulten, där jag hjälper människor, både företag och privatpersoner, med att skapa ordning, struktur och vackra, bekväma omgivningar. Det handlar om allt från att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska områden hemma och på arbetsplatsen; till digital ordning och tidsplanering, samt inspirerande föreläsningar och matnyttiga kurser i ämnet. Jag arbetar även med styling och inredning, vilket ofta går hand i hand.

Linda Gemal Ordningskonsulten
Portsuppliers group - hamnutrustning

Portsuppliers Group AB levererar kundanpassade fender- och angöringsutrustning.

Är du i behov av säkerhetsutrustning till hamn eller kaj vare sig det gäller fendersystem, pollare, stegar eller laserangöringssystem tar vi fram rätt sort till er. Ro i hamn ditt projekt med oss!

Martina Ludvigsson - Port Suppliers Group
Pump & Pyrolysteknik

PUMP & PYROLYSTEKNIK AB hjälper ditt företag hela vägen från projekt till installation.

 

PUMPAR

Nyförsäljning av pumpar, omrörare och filter samt tekniska kundspecifika helhetslösningar för tillverkningsindustrin.

PYROLYSTEKNIK

Miljövänlig och klimatsmart färgavbränning från tex. fixturer och gallergolv i EGN godkända pyrolysugnar.

Nyförsäljning av pyrolysugnar eller avlackningsservice hos oss i Vellinge.

 SERVICECENTER

Service av industripumpar, omrörare och pyrolysugnar i vårt servicecenter eller enligt tecknat serviceavtal.

 Vi har lösningen och rätt produkter – We make success flow!

// Anneli Lenander, Egenföretagare, Ekonomi & Administrationschef

Anneli Lenander - Pump & Pyrolysteknik AB
Tools to Swedish - lektioner i svenska för privatpersoner och företag

Jag jobbar som språkkonsult vilket innebär att jag skräddarsyr lektioner i svenska till utrikesfödda personer som bor och verkar i Sverige. Jag vänder mig både till företagskunder och privatpersoner. Undervisningen sker antingen enskilt eller i mindre grupper. Alla lär sig olika och av olika anledningar, och min vision är att ingen ska känna sig exkluderad på grund av bristande språkkunskaper.

Ann Maria Bergqvist - Tools to Swedish
Vindhaga Akupunktur och hälsa Höllviken, Vellinge

Vindhaga akupunktur och hälsa erbjuder bl a akupunktur som en säker behandlingsform vid migrän, klimakteriebesvär, stroke, stress, depression, allergi, astma, spädbarnskolik, IBS, infertilitet, PMS, rök-och drogavvänjning och diverse smärtproblem i muskler och leder eller bara för att behålla din hälsa. Individuellt anpassad behandling i rofylld avslappnad miljö.

Pernilla Qvarfordh - Vindhaga Akupunktur
Vin & Smak - vinprovning Höllviken, Vellinge, Skanör, Falsterbo

Vin och Smak erbjuder kundanpassade vinprovningar för allt från 2 personer till stora sällskap.

Vi tar med glas, vin och tillbehör och ni står för lokalen. Vi erbjuder allt från grundvinprovning till temavinprovningar, kortare kurser eller varför inte en vinprovning istället för den klassiska välkomstdrinken?

Behöver du planering inför fest och firande? Behöver du en sommelier vid studentskivan eller ditt företagsevent? Välkommen att höra av dig!


Carina Johansson är cert.sommelier inkl internationell utbildning med gedigen mångårig utbildning även inom Munskänkarna.


Carina Johansson - Vin & Smak
Visuell Vidd

Företagsfotograf och visuell kommunikatör. Jag hjälper företag med bland annat:
⊹ Att fylla på bildbanken med professionella bilder av verksamheten, miljön ochpersonerna i företaget. Bilderna kan sen användas på hemsida, i tryck, idigitala kanaler med mera.

⊹ Att sätta samman och formge annonser som skaskickas till tryck eller användas i digitala medier. Till exempel dagstidning eller Facebook.

⊹ Att formge till exempel broschyrer, visitkort,grafisk design till förpackningar, kaffemuggar osv i linje med företagetsvarumärke.

Malin S. Carlsson - Visuell Vidd

GRID - en del av näringslivet i Vellinge kommun!