KALENDER

KALENDER 2021

28 OKTOBER
After Work
Arrangör: Vi företagare i Vellinge

Plats: Smokeys Vinbar, Höllviken
Tid: 17-18

Välkommen på after work där vi minglar och nätverkar! I vinbaren på Smokey erbjuds det öl/vin och en mattallrik för 195 kronor. Alkoholfria alternativ finns. För den som vill testa, finns Smokeys nya shuffleboard på plats.

ANMÄLAN

29 OKTOBER
Månadslunch
Arrangör: GRID

Plats: Restaurang Millenium, Höllviken
Tid: 11.30

Bjud gärna med företagande gäster på luncherna så att vi vidgar vårt nätverk!
ANMÄLAN

9 NOVEMBER
Frukostträff
Arrangör: GRID

Plats: Annas Bageri, Ljunghusen
Tid: 7.30-9.00

Bjud gärna med företagande gäster på luncherna så att vi vidgar vårt nätverk!
ANMÄLAN

12 NOVEMBER
Event
Arrangör: Vi företagare i Vellinge

Plats: Toppengallerian, Höllviken
Tid: 08.00-09.15

Ta chansen och lär känna vinnarna av priset Årets Företagare lite bättre.Vad är deras framgångskoncept? Hur har de navigerat de senaste åren? Du bjuds på en lätt frukost och får möjlighet att mingla med andra företagare för att därefter lyssna till våra vinnare under avkopplande former.
ANMÄLAN

21 NOVEMBER
Event
Arrangör: GRID

Plats: Ej fastställd
Tid: Ej faställd

Glöggprovning, historik och nätverkande med Carina Johansson på Vin och Smak

ANMÄLAN EJ MÖJLIG ÄNNU

14 DECEMBER
Julfrukost
Arrangör: Vi företagare i Vellinge

Plats: Vellingeblomman, Vellinge
Tid: 07.45-09.30

Välkommen den traditionella Julfrukosten på Vellingeblomman. Förutom prinskorv, Jansson och risgrynsgröt, får du möjlighet att mingla med andra företagare.
ANMÄLAN

TILLBAKABLICK

STJÄRNKVÄLL 2021
Årets Stjärnkväll, näringslivets galakväll för det spirande näringslivet i Vellinge Kommun, gick av stapeln den 30 september på Smokey Barbeque.


Företagarna & Grid tillsammans med Vellinge kommun, Nyföretagarcentrum samt handelsföreningarna delade ut priser till årets företagare som utmärkt sig speciellt under året. 


Priset för årets kvinnliga företagare, "Årets Gridda",  gick till Christina Lundström (Lundströms Redovisningstjänst) och "Årets medlem" blev Cecilia Christensen (Longcoast Living). 

Christina Lundström Årets Gridda Stjärnkväll 2021 Vellinge kommun

KICK OFF PÅ SOFIERO 

De 27 augusti arrangerades en utflykt till Sofiero som en kick-off inför hösten och naturligtvis för att kika på all blomsterprakt i parken. De som var med fick ett trevligt besök på Sofiero, en guidad tur av griddan Maria Hansson. Förutom visning av utställningsträdgårdarna och resten av parken, hanns det med lite småprat om egenföretagande med John Taylor och en god lunch i orangeriet.