KALENDER

TILLBAKABLICK

STJÄRNKVÄLL 2021
Årets Stjärnkväll, näringslivets galakväll för det spirande näringslivet i Vellinge Kommun, gick av stapeln den 30 september på Smokey Barbeque.


Företagarna & Grid tillsammans med Vellinge kommun, Nyföretagarcentrum samt handelsföreningarna delade ut priser till årets företagare som utmärkt sig speciellt under året. 


Priset för årets kvinnliga företagare, "Årets Gridda",  gick till Christina Lundström (Lundströms Redovisningstjänst) och "Årets medlem" blev Cecilia Christensen (Longcoast Living). 

Christina Lundström Årets Gridda Stjärnkväll 2021 Vellinge kommun

KALENDER 2021

25 NOVEMBER
After Work
Arrangör: Vi företagare i Vellinge

Plats: Kvarterskrogen Schenken, Vellinge
Tid: 17-18

Företagarna, VFFG och GRID bjuder in till After work sista torsdagen i månaden där vi träffas efter jobb och koppar av tillsammans med andra företagarkollegor.

ANMÄLAN

26 NOVEMBER
Månadslunch
Arrangör: GRID

Plats: Kvarterskrogen Schenken, Vellinge
Tid: 11.30
Årets sista GRID lunch!

ANMÄLAN

14 DECEMBER
Julfrukost
Arrangör: Vi företagare i Vellinge

Plats: Vellingeblomman, Vellinge
Tid: 07.45-09.30

Välkommen den traditionella Julfrukosten på Vellingeblomman. Förutom prinskorv, Jansson och risgrynsgröt, får du möjlighet att mingla med andra företagare. Pris till årets eldsjäl delas ut och du får ta del av föredragshållare Frida Kummerfeld som pratar om sociala medier
ANMÄLAN

KALENDER 2022

13 JANUARI

Småföretagar Kick-Off 2022

Arrangör: Vi företagare i Vellinge

Plats: Höllviksnäs
Tid: 18-20

Vi drar igång det nya året med en kick-off för att tillsammans inspirera varandra inför de 250 arbetsdagar av utmaningar och möjligheter som 2022 erbjuder oss företagare. Du bjuds på nyårskarameller av allehanda slag, minglar med andra företagare och njuter av brasvärmen och den fantastiska utsikten.
ANMÄLAN

KICK OFF PÅ SOFIERO 

De 27 augusti arrangerades en utflykt till Sofiero som en kick-off inför hösten och naturligtvis för att kika på all blomsterprakt i parken. De som var med fick ett trevligt besök på Sofiero, en guidad tur av griddan Maria Hansson. Förutom visning av utställningsträdgårdarna och resten av parken, hanns det med lite småprat om egenföretagande med John Taylor och en god lunch i orangeriet.